Pirayaklubben i Norge holder til i eget klubbrom i Tegneseriemuseet.

Årsmøte 2019 avholdes i klubbrommet lørdag 9. mars 2019 kl. 16.00. Alle medlemmer hjertelig velkomne!

pirayarom.jpg

"PIRAYA-SHOP" (Bestill på Post@pirayaklubben.org)

- De gode gamle ekte medlemsnålene. 150,- kr

- De gode gamle ekte College-genserne "Bud Grace World Tour 1996" med Ernie- hode. (Kun L -str. 100% ekte bomull)  200,- kr

- Elghode-skilt i ekte PVC-plast "Bli medlem i den eksklusive Pirayaklubben i Norge" (46 x 69 cm) 150,- kr

- Elghode kjøleskapsmagneter. Liten (5 x 8.5) 15,- kr. Stor (10.5 x 14) 25,- kr

- Mekanisk wind-up Pirayafisk 150,- kr (Skrem vettet av noen!)

- De gode gamle ekte utstoppede Pirayafiskene fra Amazonas på sokkel med gullsmedskilt "Årets Piraya". 500,- kr

Til alle priser kommer porto og eksepedisjon. Faktura pr. e-post eller vanlig post. Telefaxet mot et lite tillegg.

Bli vanlig medlem! Det er riktignok ikke lett å bli medlem, men det betaler seg tifold. Start med å sette inn 300,- kr på konto 2020 32 77831 og send samtidig en e-post med navn, adresse og gjerne også telefonnummer til post@pirayaklubben.org så vil du motta et flott velkomstbrev med mange fine tilbud og et medlemskort som bl.a. gir fri adgang til Tegneseriemuseet og rabatt i Museumsbutikken.  Våre medlemmer mottar utallige invitasjoner til spennende og uvanlige begivenheter, deltar i konkurranser med utrolige premier og lever i det hele tatt et rikere liv enn de fleste! Som medlem her blir du automatisk medlem av Norsk Tegneserieforum (NTF). Dette gir 10% rabatt hos Tronsmo bokhandel, Outland-kjedens butikker, Tegne.no og Malepaletten. Du får Bobla, årbok, nål, SPROING-stemmerett m.m. Se www.tegneserieforum.no 

Bli "Æresmedlem" for kun 400,- kr. Pakke med medlemspin, medlemskort, æresdiplom og college-genser.

Bli "Årets Piraya" for kun 750,- kr. Pakke med medlemspin, medlemskort, æresdiplom, college-genser og ekte utstoppet Pirayafisk på sokkel.

Besøk oss.

Et rikholdig bibliotek samlet inn fra ymse ubevoktede hyller, trivelige tobakkreklamer og falsk kaminild gjør det hjemmekoselig. Klubben har som president på livstid (klubbens liv) den eminente og høyt respekterte prof. Bud Grace fra USA

Vedtekter for Pirayaklubben i Norge

§ 1.

Pirayaklubben i Norge er en forening for alle som elsker tegneseriebladet Ernie og det univers Bud Grace her har skapt til glede og nytte for de trofaste masser.

§2.

Pirayaklubben i Norge har til formål å fremme lesning av tegneserien Ernie og arbeide for at det alltid settes av representative lokaler for Pirayaklubben i Norge i Tegneseriemuseet i Norge..

§3.

Alle som kan betale medlemskontingenten kan og bør bli medlem av Pirayaklubben i Norge..

Nærmere regler for medlemskap, æresmedlemskap, Årets Piraya-medlemskap og andre typer medlemskap samt adgang til klubbens lokaler bestemmes til enhver tid av klubbens bestyrelse.

§4.

Årsfesten er det høyeste organet i Pirayaklubben i Norge.

Her hyldes klubbens bestyrelse, årsberetning og årsregnskap fremlegges.

Alle betalende medlemmer har adgang om de senest tre uker før årsmøtedatoen får registrert at de kommer.

§5.

Pirayaklubben i Norge ledes av bestyrelsen. Denne består av presidenten som er valgt på livstid; Bud Grace (USA).

Og stedlige representanter: Vicepresidenten & kassereren som velges for to år ad gangen..

§6.

Pirayaklubben i Norge skal i størst mulig grad prøve å leve opp til den standard som er satt av moderklubben i Bayonne, USA.

Årsberetning for 2018. Lørdag den 10. mars 2018 ble den 23. årsfesten avholdt. Årsberetning og regnskap for 2017 ble enstemmig vedtatt. Kontingenten for 2019 ble beholdt uforandret på 300,- kr. Vicepresident Hanne Chr. Dunker stilte til gjenvalg for to nye år og ble gjenvalgt ved akklamasjon. Banketten ble også denne gang spandert av Tegneseriemuseets Venner. En form for samarbeide vi fullt ut støtter.

Aktiviteter. I løpet av året har det vært avholdt mange hyggelige lørdagsmøter i klubbrommet. Da «Billy» har hatt «Ernie» som biserie i 2018 har vi abonnert på bladet til klubbrommet dette året. Vi sa opp da «Ernie» ble kuttet ut ved årsskiftet 2019. Vi har kjøpt inn 10 «Ernie – 30 år med galskap» til våre medlemmer og klubbrommet. Vi fikk fin omtale av vår klubb over en helside i jubileumsboken og har utvidet hjemmesiden med butikk igjen. Vervekort er blitt spredt via Tegneseriemuseet.

Styret. Det er i løpet av året avholdt et utall arbeidsmøter. Foreningen er medlem av Norsk Tegneserieforum fordi vi da alle får 10% rabatter på tegneserier og tegneutstyr, gratis blader og årbok m.m.

Medlemmene. Foreningen har hatt 10 medlemmer i 2018. 9 ordinære betalende og ett æresmedlem. Underavdelingen Piraya Bokk & Bayer har 2 medlemmer.

Årsregnskapet for 2018. Regnskapet viser et lite underskudd. For komplett regnskap - kontakt foreningens kasserer. Kopi av regnskapet sendes ut mot innbetaling av et mindre beløp til dekning av porto, papir, trykksverte, konvolutt, transport til postkassen med mere.

Referat fra den 24. årsfesten

Lørdag 9. mars 2019 kl. 16.00 i Pirayaklubbens lokale i Tegneseriemuseet i Norge.

Innkallelse og dagsorden godkjent uten bemerkninger.

Valg av ordstyrer og referent: Forslag på Jan P. Krogh til ordstyrer, enstemmig vedtatt ved akklamasjon. Forslag på Hanne Chr. Dunker til referent, enstemmig vedtatt ved akklamasjon.

Årsberetning med regnskap for 2018 fremlagt og enstemmig godkjent ved akklamasjon.

Valg: President Jan Petter Krogh stilte og ble gjenvalgt ved akklamasjon for to nye år.

Banketten ble også iår spandert av Tegneseriemuseets Venner. Dette er en form for samarbeide vi fullt ut støtter.

Bobiler og campingvogner ønskes velkommen! 100,- kr pr. døgn, gratis parkering om dere besøker museet.  Muligheter for strøm og vann til 50,-.

Bruk tid i Tegneseriehuset Leseland, ett tusen kvadratmeter med bøker og tegneserier samlet inn av Tegneserieakademiet, Tegneserievennen, NTF m.fl.

Avishuset

096.jpg