Donaldistene har hatt egen forening i Norge siden 1968.
Vi har våre arkiver i Tegneseriemuseet og hjelper til med supplering og vedlikehold av Petter Smarts verksted og onkel Skrues kontorer.

"Tidsanden" er skapt i leire av Sindre.
"Tidsanden" er skapt i leire av Sindre.

 

 Det inviteres til årsmøte den 9. mars kl. 17.00 i Tegneseriemuseet i Norge. Alle medlemmer hjertelig velkomne!

Bladet Donaldisten var i mange år foreningens viktigste oppgave. Men i nyere tid kommer det ut så meget godt fra forlag at denne oppgaven er lagt på is.Det sees imidlertid på muligheten om noen melder seg til å redigere bladet. Foreningen konsentrerer seg nå om å samle inn godbiter til sine medlemmer.

Som medlem får du delta i konkurranser under arrangementene, og du mottar utvalgte bøker og tidsskrifter. Du har også fri adgang til Tegneseriemuseet i Norge og får rabatt i Museumsbutikken.

Som medlem her blir du automatisk medlem av Norsk Tegneserieforum (NTF). Dette gir 10% rabatt hos Tronsmo bokhandel, Outland-kjedens butikker, Tegne.no og Malepaletten. Du får Bobla, årbok, nål, SPROING-stemmerett m.m. Se www.tegneserieforum.no

Betal inn 300,- kr til konto 2020 31 96491 og send oss navn, adresse og gjerne også telefonnummer på en e-post til Post@donaldistene.no

Vedtekter for foreningen Donaldistene

Stiftet 16. april 1968, sist endret på det 43. ordinære årsmøtet den 20. mars 2011.

§ 1. Foreningens navn er Donaldistene.

§ 2. Foreningen har til oppgave å samle alle som samler på og interesserer seg for Donald Duck & Co i Norge.

§ 3. Alle som ber om det og som betaler kontingenten, kan bli medlem av Donaldistene. Kontingenten gjelder for ett bestemt kalenderår.

§ 4. Årsmøtet avholdes i løpet av første kvartal hvert år. Alle forslag må foreligge skriftlig en måned før årsmøtedatoen. Her fremlegges årsrapport og regnskap for godkjennelse. Det fastsettes kontingent for det kommende år. Det velges en ANDfører for to år ad gangen det ene året og en ANDredonaldist for to år ad gangen det andre året.

§ 5. ANDfører og ANDredonaldist har sammen ansvaret for å lage og sende ut diplomer, buttons, fanziner og tegneserier til betalende medlemmer.

§ 6. Vulgærdonaldistisk fremferd fører til eksklusjon. ("Måtte du evig råtne i et mørkt hull" - statutten.)

Bobiler og campingvogner ønskes velkommen! 100,- kr pr. døgn, gratis parkering om dere besøker museet.  Muligheter for strøm og vann til 50,-.

Bruk tid i Tegneseriehuset Leseland, ett tusen kvadratmeter med bøker og tegneserier samlet inn av Tegneserieakademiet, Tegneserievennen, NTF m.fl.

Avishuset

096.jpg