Tegnesalen.

7 tegnebord og 3 store lysbord venter. Ferdige tegneserier kan enten settes opp til allmenn beundring på veggtavlen, settes i permer eller tas med hjem. Til inspirasjon henger originaler av Boro Pavlovic "Fantomet", John Armstrong (UK) "Pikestudier", Bjørn Ousland "Kafe Nagel", Jørgen Brekke og Tore Strand Olsen "Mambo", Lars Lauvik "Wildlife", Einar Lunden "Bakevjen", John Arne Sæterøy (Jason) "Stripete", Jens K. Styve "Hjarter på nett", Thore Hansen "Old", Anders Smerud "Skinnmanøver" og Håkon Aasnes "Skisser".