20_sumpleiren.jpg

Sumpleiren.

Hils på Billy, Otto og general Halvspenn som blåser det meste en lang marsj utenfor Tilfluktsrommet som inneholder den viktigste delen av Det nasjonale Tegneseriearkivet

På veggen henger det tegneserieoriginaler av Tore Knutsen "Pia Zawa" og Boro Pavlovic "Fantomet", "Modesty Blaise" og "Chuck Riley".

Egen konkurranse for alle som kjenner gjengen bak gitteret. Billy er et av de mest populære oversatte tegneseriebladene i Norge.

Mort Walker har selv startet opp verdens første tegneseriemuseum i USA og står også bak det første internasjonale tegneseriemuseet.