4_lesesalen.jpg

Leserommet.

I dette rommet er det bord og stoler samt bokhyller med gamle og nye bøker og tegneserier. Her kan besøkende slappe av og lese. Te, kaffe, iskrem og kaker serveres.

På veggene henger informasjon om historiske tegneserier og tegneserieskapere samt tegninger og tegneserieoriginaler av Eivind Ovrum og Kaare Bratung "Baldrian", "Dagros" og "Professoren", Bjørn Winsnes og Erik von Krogh "Nils og Blåmann", Jens R. Nilssen "Haukepatruljen", Jim Toomey (USA) "Lagunen", Lew Stringer (UK) "Forstadssatanistene", Tore Deinboll "Petter Framgutt", Al (Charles Alfred) Taliaferro (USA) "Donald besøker bokhandelen", Rodney Ramos (USA) "Transmetro", Håkon Aasnes "Troll", Sergio Aragones (USA) "Groo Sverdsvingeren", Stan Sakai (USA) "Samuraikaninen" og Frode Øverli "Pondus".

Gammelt avisproduksjonsutstyr finner du også her, som et minne fra den gang bygningen huset avisen Hadeland.