Langsalen.

I dette rommet er det mengder av gamle og nye tegneserier. De eldste helt tilbake fra 1950, de nyeste fra forrige uke. På veggene henger det originaler av Gunnar Staalesen og Mike Collins "Varg Veum", Giada Perissinotto (IT) "WITCH", John M. Burns (UK) "Dante", Mette og Phil Newth "BB-Ligaen", Bud Grace (USA) "Ernie", Firuz Kutal "Oslokrydder", Inga-Lill Røsberg (InkaLill) "Ridderne av Dor", Jens K. Styve "Selvportrett", Patrick Mc Donnell (USA) "Pels og poter/Hundeliv", John Arne Sæterøy (Jason) "Selvportrett", Einar Sigstad "Viktig møte", Ronny Haugland "Selvportrett", Tor Ærlig "Nr. 14", Jarle Wold "Klode", Rune Johan Andersson "Andephant" og Håkon Aasnes "Olsenbanden", "Smørbukk", Tuss og Troll", "Annika", "Hanna", "Formann Olsen", "a/s Jobben", "Seidel og Tobram" og "91.Stomperud."

På veggene henger informasjon om historiske tegneserier og tegneserieskapere. Amerikanske humorserier, idrett/jungelserier, ridderserier, europeiske serier, Disney-/amerikanske filmbaserte serier og nyere norske serier finner vi i en rekke høye montre. Veggmontre inneholder tegneserieoriginaler.

Westernhjørnet.
Stedet for den som husker Vill Vest, Kaptein Miki, Sølvpilen og Texas. Westernhjørnet inneholder såvel serier og leker som ekte gjenstander fra "Det ville vesten", selv marterpælen er på plass, (men den er ubrukt så langt...)

Et lite utvalg av de millioner av gjenstander som er laget opp gjennom årene finner vi i en rekke lave montre. Det er her de store pengene tjenes.