21_don_rosa_og_museumsbestyrar.jpg

Ender tegnet i full størrelse av de største andetegnerne i verden idag:

Kontoret til Skrue McDuck

7_donaldistene.jpg

Donaldistene har gjenskapt Skrue McDucks kontor med møbler, alarmer, penger og gull, komplett med panserdøren fra 1929 inn til pengene.
Her utgjør originaltegninger i full størrelse av Skrue Mc Duck og Magica fra Tryll, laget av de største nålevende Donaldtegnerne, Don Rosa og Marco Rota, en viktig del. I det indre kontoret finner man installasjonen "Tidsanden" av Sindre Hovde. På veggen utenfor henger bilder av tegnerne Knut Westad, Jesper Madsen (DK), Arild Midthun, Tore Strand Olsen og Håkon Aasnes samt verker av billedkunstnerne Dag Magne Staurheim og Einar Sigstad.

Petter Smarts verksted

Et annet sted i museet finner vi en annen godbit for Donaldister. her er oppfinnelser av alle tenkelige slag. Noen kjenner vi godt, andre er helt nye. Finn igjen oppfinnelser, tegn oppfinnelser.