midthun.jpg

I Tegneseriegalleriet i Brandbu presenteres nær 100 forskjellige tegneserieskapere fra de siste hundre år. Dette er den største samlingen av forskjellige tegneserietegnere utstilt på et sted i Norge.

Alfabetisk liste over norske tegnere utstilt i Tegneseriegalleriet:

Håkon Aasnes (Aurskog), Rune JohanAndersson, Ivan Andreassen, Magne Antonsen, Glenn Belden og Nicholas P. Knutsen (Oslo), Åsmund Berge, Kaare Bratung (Bodø), Kari Bøge (Arendal), Arent Christensen, Marius T. Daatland, Tore Deinboll, Jørgen S. Egeland, Olav Eriksen, Erik Falk (Oslo), Torstein Gundersen, Karine Haaland, Thore Hansen, Ole Fridtjov "Flu" Hartberg (Biri/Oslo), Knut Audun Grodås Hauge "Mille"(Trondheim), Ronny Haugeland, Tor Arne Hegna (Telemark), Otto Hjort (Kongsberg), Sindre Hovde (Kolbu), Henry Imsland, André Jensen, Birger Jensen, Christian Kittelsen "Chr. K.", Robert Thom Karlsen - "Bob Horn", Sebastian Makonnen Kjølaas (Oslo), Tore Knutsen, Suzanne Kraus (Hosle, Bærum), Øistein Kristiansen, Bjarne Kristoffersen - "Bjarne K.", Erik von Krogh, Firuz Kutal, Espen Lauritzen, Øyvind Lauvdahl, Lars Lauvik (Bergen), Christian Leborg, Thorbjørn Lien (Mosjøen), Tor Lier - "Waldemar Hepstein", Jan Lunde (Lørenskog), Einar Lunden, Knut-Anders Løken, Per Ivar Martinsen og Einar Torkildsen, Ivar Mauritz-Hansen (Drøbak), Ernst Vevle Olsen Meister, Arild Midthun (Bergen), Lise Myhre (Lørenskog), Tor Erling Naas - "Tor Ærlig" (Porsgrunn), Mette Newth, Jens Hasselberg Nilssen, Jens R. Nilssen (Lofoten), Tore Strand Olsen (Oslo), Tom Ostad (Oslo), Bjørn Ousland (Oslo), Ragnar Pedersen - "Joker" (Fredrikstad/Oslo), Anders Kvåle Rue (Svartdal i Telemark), Øystein Runde, Inga-Lill Røsberg (Trondheim), Solveig Muren Sanden (Kviteseid i Telemark), Kjersti Scheen, Herbjørn Skogstad - "Herb" (Gjøvik), Anders Smerud (Bjoneroa i Gran), Jens Kjartan Styve, Tommy Sydsæter (Drammen), John Arne Sæterøy - "Jason" (Molde), Ch. Tref, Lars Wangensten-Berge, Knut Westad (Hamar), Jarle Wold, Frode Øverli (Bergen), Sverre Årnes (Surnadal).